Add to favourites

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5

EL BACALLÀ · LA CARN · ELS MENUTS
MARQUÉS, VICENT

VAT included

Description
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha ...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsEDICIONS SIDILLA
2022
0
Format:
ISBN: 9788412574708
Language: CATALÁN
Illustrator: MAYOL, MONTSE
Category: Gastronomy

THEMES